Forberedende Voksenundervisning (FVU)

Forberedende Voksenundervisning (FVU) er et uddannelsestilbud til dig, der ønsker at forbedre dine evner i henholdsvis dansk eller matematik. Du kan både tage vores FVU uddannelser i forlængelse af din danskuddannelse, men du kan også tage uddannelserne, hvis du har brug for at forbedre dine basale færdigheder i dansk og matematik. Kurserne er gratis.

View this page in English

Start (FVU)

Er du to-sproget, og vil du gerne forbedre og udvikle dine sproglige færdigheder på dansk? FVU Start er et undervisningstilbud til to-sprogede danskere, som har brug for at forbedre deres sproglige og skriftlige færdigheder på dansk. Kurset er gratis.

Matematik (FVU)

Vil du gerne være bedre til at regne og bruge matematik i din dagligdag? Det kan vi hjælpe dig med, vi tilbyder nemlig forberedende voksenundervisning (FVU), som lærer dig den grundlæggende matematik. Kurset er gratis.

Dansk (FVU)

Vil du gerne være bedre til at læse, skrive og stave? Så kan vi hjælpe dig på vej. Vores forberedende voksenundervisning (FVU) giver dig mulighed for at udvikle dine kompetencer og blive endnu bedre til dansk. Kurset er gratis.

EN DA