Kurser

AOF Job & Dansk tilbyder effektive og individuelt tilpassede danskkurser på vores sprogcentre, på virksomheder, uddannelsessteder og online. Se vores dansktilbud og andre tilbud her eller kontakt en skole i nærheden af dig.

View this page in English

Dansk for alle

Hos AOF Job & Dansk kan du få et danskforløb, der passer til dine behov, hvad enten det er målrettet et særligt fagligt indhold eller en specifik målgruppe. Se vores dansktilbud eller kontakt et sprogcenter i nærheden af dig.

Dansk online

Hos AOF Job & Dansk kan du lære dansk på nettet, uanset hvor i verden du befinder dig. Hvis du har brug for et fleksibelt tilbud, der passer til en travl hverdag med skiftende arbejdstider og måske med meget rejseaktivitet, er et onlinetilbud noget for dig.

Forberedende Voksenundervisning (FVU)

Forberedende Voksenundervisning (FVU) er et uddannelsestilbud til dig, der ønsker at forbedre dine evner i henholdsvis dansk eller matematik. Du kan både tage vores FVU uddannelser i forlængelse af din danskuddannelse, men du kan også tage uddannelserne, hvis du har brug for at forbedre dine basale færdigheder i dansk og matematik. Kurserne er gratis.

Undervisning for voksne ordblinde (OBU)

Er du ordblind og har du svært ved at læse, skrive og regne? Ønsker du at udvikle og forbedre dine kompetencer? Vi tilbyder hos AOF Job & Dansk undervisning til voksne ordblinde i både dansk og matematik. Kurset er gratis.

EN DA