Hvad indebærer danskuddannelserne?

På Danskuddannelse 1, 2 og 3 lærer du at skrive, tale, læse og forstå dansk. Du arbejder med emner, der er relevante i både din hverdag, i dit arbejde eller på din uddannelse. 

Danskuddannelsen er den brede og grundige introduktion til det danske sprog. Alle 3 danskuddannelser består af 6 moduler, som hver har klare mål for, hvad du skal lære. Hvert modul afsluttes med en test, der vurderer, om du er klar til næste modul. 

De tre danskuddannelser er tilrettelagt forskelligt, og som kursist placeres du på den danskuddannelse, der passer til dine forudsætninger og behov. Vi hjælper dig med at finde den rette danskuddannelse.

 

Generelt om opbygningen af uddannelserne:

  • Danskuddannelse 1, 2 og 3 består af 6 moduler hver
  • Længden af modulerne varierer fra kursist til kursist
  • Mellem modulerne er der en test, som du skal bestå for at forsætte på næste modul
  • Efter modul 5 på danskuddannelse 1, 2 og 3 kan du tage en prøve i dansk 1, 2 og 3 som dokumentation for dine sproglige kompetencer
  • Efter modul 5 på danskuddannelse 3 kan du tage studieprøven. Studieprøven giver adgang til en række videregående uddannelser i Danmark. Du kan læse mere om Studieprøven her.
  • Inden du starter, kommer du til en samtale og test hos os, så vi kan finde ud af, hvilken danskuddannelse (DU) og hvilket modul (M) du skal på.

 

 

Se et vejledende skema, der viser hvilket uddannelsesniveau, der passer bedst til dig. 

 

Kontakt os: 

Fyn: +45 76 10 63 70

Sydjylland: +45 76 10 63 50

 

EN DA