Vil du gerne lære dansk sammen med andre internationale studerende?

Hos AOF Job & Dansk kan du deltage på et kursus, hvor du sammen med andre internationale studerende vil få en introduktion til det danske sprog og kultur. Du kommer til at lære grundlæggende sprogfærdigheder i dansk, som du kan bruge i din hverdag og på dit studie.

Er du interesseret i onlineundervisning? Du kan læse mere om vores onlineundervisning her. 

Hvorfor er det godt at kunne dansk?

Det er en fordel at kunne snakke og kommunikere på dansk, når du befinder dig i Danmark. I det effektive læringsmiljø kombineres danskundervisningen med viden om dansk kultur og samfund. Det er en fordel, da det er med til at styrke dine muligheder i Danmark, det kan være i forbindelse med dit studie, arbejde og/eller fritidsaktiviteter. 

Du kan læse mere generelt om hvad danskuddannelserne indebærer lige her.

Danskundervisningen er gratis - du betaler kun et depositum. Interesseret?

Når du får dit CPR-nummer kan du sende en e-mail til dit lokale jobcenter og bede om at blive henvist til AOF Job & Dansk. Hvis du bor i Odense, kan du sende en e-mail til fyn@aofjobogdansk.dk og bede om at blive henvist til AOF Job & Dansk. Husk at skrive dit CPR-nummer i e-mailen. 

Lige så snart vi har modtaget din henvisning, kontakter vi dig via e-boks, hvor du vil blive bedt om at indbetale depositum på 2000,- DKK*

Når vi har modtaget din indbetaling, vil du blive inviteret til en samtale hos AOF Job & Dansk.

* OBS! Depositummet bliver refunderet, når du består en modultest inden for en angiven tidsperiode.

EN DA