Hvad indebærer danskuddannelserne?

På Danskuddannelse 1, 2 og 3 lærer du at skrive, tale, læse og forstå dansk. Du arbejder med emner, der er relevante i både din hverdag, i dit arbejde eller på din uddannelse. 

Danskuddannelsen er den brede og grundige introduktion til det danske sprog. Alle 3 danskuddannelser består af 6 moduler, som hver har klare mål for, hvad du skal lære. Hvert modul afsluttes med en test, der vurderer, om du er klar til næste modul. 

De tre danskuddannelser er tilrettelagt forskelligt, og som kursist placeres du på den danskuddannelse, der passer til dine forudsætninger og behov. Vi hjælper dig med at finde den rette danskuddannelse.

 

Generelt om opbygningen af uddannelserne:

  • Danskuddannelse 1, 2 og 3 består af 6 moduler hver
  • Længden af modulerne varierer fra kursist til kursist
  • Mellem modulerne er der en test, som du skal bestå for at forsætte på næste modul
  • Efter modul 5 på danskuddannelse 1, 2 og 3 kan du tage en prøve i dansk 1, 2 og 3 som dokumentation for dine sproglige kompetencer
  • Efter modul 5 på danskuddannelse 3 kan du tage studieprøven. Studieprøven giver adgang til en række videregående uddannelser i Danmark. Du kan læse mere om Studieprøven her.
  • Inden du starter, kommer du til en samtale og test hos os, så vi kan finde ud af, hvilken danskuddannelse (DU) og hvilket modul (M) du skal på.

 

 

Se et vejledende skema, der viser hvilket uddannelsesniveau, der passer bedst til dig. 

Hvordan er det at være kursist hos AOF Job & Dansk? 

Det kan du se i denne video, som én af vores kursister har lavet.

Du kan følge vores Facebookside her

Hvorfor er det godt at kunne dansk?

Det er en fordel at kunne snakke og kommunikere på dansk, når du befinder dig i Danmark. I det effektive læringsmiljø kombineres danskundervisningen med viden om dansk kultur og samfund. Det er en fordel, da det er med til at styrke dine muligheder i Danmark, det kan være i forbindelse med dit studie, arbejde og/eller fritidsaktiviteter. 

Er du interesseret i onlineundervisning? Du kan læse mere om vores onlineundervisning her.

Danskundervisningen er gratis - hvordan tilmelder du dig?

Når du får dit CPR-nummer kan du sende en e-mail til dit lokale jobcenter og bede om at blive henvist til AOF Job & Dansk. Hvis du bor i Odense, kan du sende en e-mail til fyn@aofjobogdansk.dk og bede om at blive henvist til AOF Job & Dansk. Husk at skrive dit CPR-nummer i e-mailen. 

Lige så snart vi har modtaget din henvisning, kontakter vi dig via e-boks, hvor du vil blive bedt om at indbetale depositum på 2000,- DKK*

Når vi har modtaget din indbetaling, vil du blive inviteret til en samtale hos AOF Job & Dansk.

* OBS! Depositummet bliver refunderet, når du består en modultest inden for en angiven tidsperiode.

Kontakt os: 

Fyn: +45 76 10 63 70

Sydjylland: +45 76 10 63 50

 

EN DA