Undervisning for voksne ordblinde (OBU)

Er du ordblind og har du svært ved at læse, skrive og regne? Ønsker du at udvikle og forbedre dine kompetencer? Vi tilbyder hos AOF Job & Dansk undervisning til voksne ordblinde i både dansk og matematik.

View this page in English

Ordblindeundervisning hos AOF

Har du vanskeligheder med at læse og skrive? Og har du dårlige oplevelser med at gå i skole? 

Ordblindeundervisningen hos AOF tager udgangspunkt i andre undervisningsmetoder end dem, du tidligere har oplevet. Vi er fokuseret på, at det skal være sjovt at lære. Vores undervisere er specialister i at undervise voksne ordblinde, så der er stor støtte og forståelse for din ordblindhed.

Alle kursister er ordblinde, og undervisningen foregår på små hold i et trygt miljø. Du bliver undervist i dansk og matematik, men du lærer samtidig meget om IT. Du kommer til at stifte bekendtskab med programmer og apps, som bliver værktøjer, der vil gøre din hverdag nemmere. 

Du vil ved hjælp af de rette redskaber og ordblindeundervisning komme til at opleve en markant udvikling i din skriftlighed.

 

Du kan læse mere om ordblindhed og vores tilbud til dig her. Derudover kan du se forskellige videoer, hvor Carina fortæller om sin ordblindhed, og hendes undervisning hos AOF. 

 

Priser:

Undervisningen er gratis.

 

Mere information:

Inden du starter et kursus hos os, kommer du til en samtale, hvor vi skal finde ud af, hvilket niveau undervisningen skal være på. Samtalen afholdes for, at du får mest muligt ud af din tid hos os.  

 

Du kan se, hvor du kan tage kurset og tilmelde dig her:

Onlinebooq - her kan du tilmelde dig til både kurset og et infomøde

 

EN DA