Individuel danskundervisning hos AOF

Med et "en-til-en"-kursus får du en personlig underviser, der kan fokusere på dine specifikke behov. Undervisningens indhold og sværhedsgrad tilrettelægges ud fra din sproglige udvikling og dit individuelle behov. 

Emnerne og de sproglige discipliner beslutter vi sammen for at sikre, at du opnår de mål, du har sat dig. Ved løbende at tilpasse danskundervisningen til dig, så sikrer vi, at du får mest muligt ud af det. 

Vi kan hjælpe dig uanset om, du vil forbedre dit danske sprog generelt, for eksempel ekstra udtaletræning og mundtlighed, eller om du vil arbejde med specifikke arbejdsrelaterede emner, for eksempel forberedelse til et specifikt område, så kan vi hjælpe dig.

Det individuelle kursus fokuserer på:

  • Ordforråd
  • Udtale
  • Lytte- og læseforståelse
  • Grammatik

Hvor der alt efter hvad du har brug for, er mere fokus på det ene fremfor det andet.

Hvorfor er det godt at kunne dansk?

Det er en fordel at kunne snakke og kommunikere på dansk, når du befinder dig i Danmark. I det effektive læringsmiljø kombineres danskundervisningen med viden om dansk kultur og samfund. Det er en fordel, da det er med til at styrke dine muligheder i Danmark, det kan være i forbindelse med dit studie, arbejde og/eller fritidsaktiviteter. 

Er du interesseret i onlineundervisning? Du kan læse mere om vores onlineundervisning her. 

 

Har du udenlandske medarbejdere, som du ønsker skal have en dansksproglig opkvalificering?
Du kan læse mere om vores kursustilbud til virksomheder og deres ansatte her.

 

Hvis du er interesseret og gerne vil høre mere, kan du kontakte os på:

Fyn: +45 76 10 63 70 

Jylland: +45 76 10 63 50

EN DA